Ingredients : | |||
Inti Daging: Bawang Cili Tomato Daging Cincang Lada Putih Lada Hitam Garam Inti Sayur: Bayam Bawang Merah Lada Putih Jus Lemon Minyak Jagung | |||
Method : | |||
Inti Daging 1. Hiriskan bawang, cili, tomato dan kemudian campurkan bersama. 2. Kemudian gaulkan bersama daging cincang. Masukkan lada putih,lada hitam dan garam. Inti Sayur 1. Celurkan bayam, hiris bawang dan masukkan ke dalam mangkuk yang berisi bayam. Kemudian masukkan lada putih. Perahkan jus lemon ke dalamnya. 2. Masukkan minyak jagung. Gaulkan. Buatkan acuan dengan doh dan masukkan inti dan bentukkan. Kemudian masukkan dalam oven dan bakar selama 10 minit. |
SEMBOUSEK LAHMAH
Labels: Menu, Recipes, Food, Chef Wan
SEMBOUSEK LAHMAH
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment